menuordersearch
nanocnt.ir

صابون نرم پسته و کنجد , گیاهی


نانو - صابون نرم پسته و کنجد
(0)
(0)
گیاهی
وضعيت کالا : موجود
مدل کالا
گیاهی
تعداد عدد
قيمت کالا
19,900 تومان
قيمت نهايي
17,000 تومان
تخفيف ويژه
صابون نرم پسته و کنجد
telegraminstagram
 صابون پسته
تصاوير
بيشتر
جزئیات بیشتر
ساخت ایران
ویژگی ها

- روشن کننده قوی پوست
- ضد لک
- ضد جوش
- ضد ترک
- مغذی برای پوست

توضیحات

مشخص شده است که تنها پس از استفاده 15 روزه از صابون نرم پسته آرپی، می توان شاهد روشن شدن و درخشندگی پوست صورت و بدن بود. با استفاده چند روزه از صابون نرم پسته آرپی، پوست صورت و بدن بسیار بسیار نرم و روشن خواهد شد و با استفاده طولانی مدت از صابون نرم پسته آرپی، می توان انواع لک، کک و مک پوست را بطور کامل از میان برد.  رایحه دلپذیر و با طراوت این محصول پس از استفاده از آن، سرزندگی و شادابی را به مصرف کننده آن هدیه می دهد بدون شک چنین نتایج بی نظیری در از بین بردن لک، جوش و درخشندگی پوست را با دهها برابر قیمت خریداری شده این محصول نیز نمی توان کسب نمود.
- ضد لک و روشن کننده پوست
- روشن کننده قوی پوست ضد لک ( ضد جوش ، ضد ترک  مغذی و روشن کننده پوست )
- دارای خاصیت ضد لک بوده و جهت ترمیم پوست های آسیب دیده ناشی از آفتاب سوختگی ، اثرات باقیمانده جوش ، ترمیم زخم و ترک های پوستی ناشی از حاملگی و تغییر وزن موثر می باشد . این صابون مغذی و روشن کننده پوست نیز می باشد.
- توضیحات روغن پسته:

روغن پسته از جمله محصولاتی است که چندان در کشور ما شناخته شده نیست. این روغن مقوی حاوی مقادیر بالایی ویتامین‌هاK, E, D, A و مواد معدنی مثل آهن،فسفر، مس، روی و منیزیم است. روغن پسته به‌طور وسیعی در صنایع آرایشی و طبی به کار می‌رود. این روغن به سرعت جذب پوست می‌شود و مناسب جهت ماساژ بدن است. روغن پسته به‌عنوان یک روغن طعم‌دهنده (چاشنی) مورد استفاده است. بنابراین اکثراَ در تهیه سالادها به عنوان یک چاشنی مطلوب به کار گرفته می‌شود. تاثیر این روغن در افزایش حافظه و افزایش اشتها ثابت شده است.
- همچنین در این صابون از ترکیب جادویی روغن کنجد که خواص فوق العاده ایی بر پوست دارد استفاده شده است.
- خواص کنجد بر پوست :

شاید بدانید که کمبود روی چه اثراتی بر زیبایی دارد آکنه را کمتر می‌کندو از نازک شدن موها جلوگیری می‌کند و مانع ریزش موها خصوصا در خانم‌هامی‌شود و در ضمن به دلیل توام شدن این ماده مغذی با ویتامین E این اثرات صدچندان شده و می‌توان از خواص ضدچروک و سفیدکنندگی (ضدلک) این ویتامین استفاده کرد. امروزه از روغن کنجد خصوصا کنجد سیاه در تهیه انواع فراوده‌های آرایشی و بهداشتی خصوصا محصولاتی که برای رفع انواع خشکی‌هاتجویز می‌شوند استفاد می‌شود. معمولا در ترکیب انواع کرم‌ها ، ماسک‌ها ،صابون ها و شامپو‌های ترمیمی از این روغن استفاده شده تا خاصیت درمانی آنهاچند برابر شود.

نحوه مصرف

اویل روز یا اواخر شب قبل از خواب روی پوست به صورت دورانی ماساژ داده شود و سپس با آب شستشو شود.

نکته

متاسفانه نمونه تقلبی این صابون ها با  شکل ظاهری شبیه به نمونه اصلی، در بازار به وفور یافت می شود که برخی بسیار گرانتر و برخی دیگر با قیمت های بسیار ارزانتر آن را به فروش می رسانند اما محصول ارائه شده در فروشگاه ما محصول اصلی تولید کننده با همان کیفیت می باشد.

نانوسنتر
فروشگاهی اینترنتی برای عرضه بهترین محصولات با بالاترین کیفیت براساس آخرین تکنولوژی روز دنیا برای ارتقا سطح سلامتی افراد و حفظ محیط زیست است.
اکثر محصولات عرضه شده در این فروشگاه کالای ایرانی هستند و خرید آنها کمکی است به چرخه اشتغال در کشور.
اصفهان - نجف آباد - خیابان امام شرقی- 300 متر بعد از چهارراه شهرداری- روبروی داروخانه لطفی - پاساژ ملت - پلاک 3
03142641804
09307517679
http://t.me/nanonjfadmin
nanocnt.ir@gmail.com
telegraminstagram

آمارگیر وبلاگ

شرکت سازنده