اکثر بیماران دیابتی به علت اینکه جوراب های معمولی باعث ایجاد زخم های کوچک و در نتیجه عفونت پاهایشان میشود، تصمیم میگیرند که جوراب استفاده نکنند که همین موضوع باعث ایجاد مشکلات دیگری از جمله بو گرفتن پا و کفش و همچنین راحت نبودن پاها میشود. اما جورابهای دیابتی این مشکلات را برطرف نموده اند. این جوراب ها با بافت یکسره خود هیچگونه درزی را برای ایجاد زخم ندارند و همچنین با حالت کشبافت خود باعث بهتر شدن جریان خون در پا میشوند. جورابهای دیابتی همچنین باعث جذب رطوبت اضافی عرق پا میشوند. این جوراب ها علاوه بر این مزایا، دارای خاصیت آنتی باکتریال نیز میباشند. این خاصیت به خاطر استفاده از تکنولوژی نانو بوده که باعث جلوگیری از رشد باکتری ها و درنتیجه بو نگرفتن پا میشود.
شرکت تولیدکننده در اکثر محصولات خود از نخ تولید شده با تکنولوژی نانو با ترکیب نخ پنبه در جورابها استفاده میکند.
در تولید اکثریت جورابهای نانو موجود در بازار از نانو نقره به عنوان ماده آنتی باکتریال استفاده میشود که پروسه تولید این جورابها بدین گونه است که جورابهای تولید شده را در نانو نقره غوطه ور کرده و سپس زیر اتو خشک مینمایند که معمولا این کار در کارگاههای کوچک و بصورت زیرزمینی و غیر قانونی انحام میشود.آنتی باکتریال به این روش بسیار ارزان است ولی معایب بسیار فراوانی دارد زیرا پس از شستشو حداکثر ۲ تا ۳ مرتبه، نانو نقره از جوراب جدا شده و خاصیت نانویی جوراب از بین میرود.
اما جوراب های نانوی تولید شده و مورد تایید با روشی نوین تولید میشوند که در این روش نانو نقره به نخ در دمای ۲۵۰ درجه تزریق میشود بدین ترتیب در صورت شستشو با آبگرم و مواد شوینده (حتی پس از ۱۰۰ مرتبه شستشو) نانو نقره از نخ جدا نمیشود و خواص ضد بو، ضد حساسیت و ضد قارچ بطور دایم در منسوج باقی خواهد ماند. این نخ گواهی های نانو مقیاس و سیب سبز خود راگرفته است.